vr Designer SZOLGÁLTATÁS

Ingatlanértékesítéssel foglalkozó cégeknek

SZOLGÁLTATÁS RÖVID MEGHATÁROZÁSA

A segítségemmel, egyedülállóan innovatív módon értékesítheti ingatlanát. A vrDesigner_LABbal együttműködésben virtuálisan elvezetem ügyfeleit akár a lakópark összes ingatlanába, ahol a valós méreteket érzékelve otthonként berendezve járhatják be a valóságban még nem létező, építés alatt álló, vagy felújításra váró lakásokat.

Sokkal több, mint látványterv

Sokkal többet nyújt ez a lehetőség egy szokásos látványtervnél. Azon felül, hogy a célcsoportjainak megfelelő stílusú és árkategóriájú valós termékek 3D modelljeivel elkészítem a VR látványterveket, az ezekben szereplő valamennyi burkolat, szaniter, bútor, berendezési és dísztárgy, stb. az ingatlannal együtt is értékesíthető! A tervvel együtt egy beszerzési és árlistát is kap egyidejűleg ügyfele.

A VR tervek megvalósításához kiviteli koncepció terveket is készítek. (Kiállások, kapcsolók stb. pontos meghatározásával)

A precíz kivitelezés érdekében a szakembereknek a helyszínen bemutatom a tervezési szempontokat, amivel biztosítottá válik a design érvényesülése az építkezés során változó méretek ellenére is.

Prémium szolgáltatás keretén belül arra is lehetőség van, hogy ügyfelei a saját leendő otthonuk életnagyságú VR terveiben megtekinthetik és kiválaszthatják az ingatlan árában lévő alap és feláras felszereltséget, megkönnyítve ezzel ezt a hosszú és körülményes folyamatot.

ISMERJE MEG A SZOLGÁLTATÁS ELŐNYEIT – részletek

01

Ez az innovatív szolgáltatás  versenyelőnyt biztosít ingatlanirodáknak lakóparki projektek kizárólagos értékesítési jogának megszerzéséhez a VR egyedisége és kimagasló hozzáadott értéke miatt

02

A legmodernebb technológia használata emeli a cégük presztízsét

03

Fekete-fehér vagy színes alaprajzok és egy lakásról készített látványterv helyett beléphetnek a vásárlói akár az összes ingatlan virtuális terébe, életnagyságban érezhetővé kerül a tér mérete, hangulata, otthonként bemutatva, ezért sokkal hatékonyabb az értékesítés és könnyebb a megfelelő ingatlan kiválasztása.

04

A lakásokat akár több hangulatban/stílusban megtervezem, ezzel elősegítve az értékesítést és megtöbbszörözve az ingatlan célcsoportját, míg a vásárlóknak megkönnyítjük a döntését

05

A terveket tapasztalt lakberendező készíti, nem látványtervező grafikus, ezért azok nem csak esztétikusak, hanem az biztosan megvalósíthatóak is lesznek.

06

A vrDesigner tervekkel sokkal több részletet és hangulatot mutathat ügyfelének a 3D látványtervekhez képest.

07

1-2 költséges mintalakás helyett akár a lakópark összes lakását bemutathatja többféle változatban, jelentősen kedvezőbb ráfordítással.

08

Az ingatlanok az építkezés megkezdésétől függetlenül VR-ban már értékesíthetőek, így csökken vagy feleslegessé válik a banki finanszírozás a beruházó számára.

09

A rossz állapotú vagy elosztású jelenleg nehezen eladható ingatlanok értékesítését innovatív VR home staging szolgáltatásként meg tudom könnyíteni, akár több célcsoportra, stílusban és funkcionalitásában megtervezve.

10

Kevesebb ingatlant kell élőben mutatni, mivel VR-ban is eldönthető hogy melyiket érdemes élőben is megtekinteni.

11

Szolgáltatásunk csökkenti az emberi érintkezések számát az ingatlan vásárlása, tervezése és berendezése folyamat során.

Ha szeretne konzultálni közelgő projektjével kapcsolatban, forduljon hozzám bizalommal!