Tervezői szaktanácsadás

A SZOLGÁLTATÁS RÖVID MEGHATÁROZÁSA

A tervezői tanácsadás segíthet kisebb kérdések megválaszolásában. Igénytől függően javaslatot teszek ökotudatos megoldásokra, a terek funkciójának és berendezésének kialakítására, egyes berendezési tárgyak elhelyezésére, illetve a burkolatok anyagára, lakástextilekre, felszínekre, berendezési- és dekorációs elemekre vonatkozóan. Segítek abban, hogy a már tulajdonában lévő, vagy újonnan beszerzett művészeti tárgyai igazán érvényesüljenek a térben. De akár az elkészült alaprajzi tervek véleményezésére is igénybe vehető a szolgáltatás. A szaktanácsadás történhet személyesen, online videóbeszélgetés formájában, vagy e-mailen is.

MIKOR AJÁNLOM?

Amikor a megrendelő maga szeretné megtervezni és létrehozni, vagy felfrissíteni a belső tereket, de bizonyos kérdésekben valamelyest elbizonytalanodik és jól jönne egy kis szakmai támogatás.

Ha most veszi kezdetét az új ház tervezése, a tanácsadás segíthet abban, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni az építészeti tervek véglegesítése előtt.

A SZOLGÁLTATÁS TARTALMA ÉS ÁRA – részletek

  • ﹥ A szaktanácsadás időpontját megelőzően az ügyfél megküldi számomra a kérdéseit, terveit, amelyet még a tanácsadás előtt átnézek, így a személyes találkozó ideje alatt már érdemi kérdésekről beszélgethetünk.
  • ﹥ A szolgáltatás során néhány szabadkézi rajz, skicc készül, mely a megrendelő számára megkönnyíti az ötletek elképzelését.
  • ﹥ Igény esetén beszerzési forrásokra is teszek javaslatot.
  • ﹥ A szaktanácsadáson elhangzottakról írásos összefoglalót készítek.
  • ﹥ A egy napos szolgáltatás boltlátogatással is összeköthető.

E szolgáltatás műszaki terveket nem foglal magában!


ÓRADÍJAS TANÁCSADÁS

Online alapár: 35.000 Ft / 2 óra
Személyesen a helyszínen: 45.000 Ft / 2 óra (Ez a szolgáltatás Budapesten és agglomerációjában érhető el)

Időtartam bővítés: 15.000 Ft/óra

LAKBERENDEZŐ EGY NAPRA

Személyesen a helyszínen: 85.000 Ft / 6 óra (Ez a szolgáltatás Budapesten és agglomerációjában érhető el)


Amennyiben a szaktanácsadást követően úgy döntene, hogy az adott ingatlanra tervezési szolgáltatást is igénybe veszi, abban az esetben a tanácsadás díja beszámolásra kerül a tervezés árába.