Szálláshelyek

A SZOLGÁLTATÁS RÖVID MEGHATÁROZÁSA

A tapasztalat azt mutatja, hogy azok a szálláshelyek amelyeknek különleges, egyedi a hangulatuk, sokkal inkább bevonzzák a látogatókat. Egy szálláshely, amelynek lelke van emlékezetessé teszi az ott tartózkodást és visszacsábítja vendégeit újra és újra.

A külsőségen kívül alapvető a jellemzően kicsi alapterületű szobáknál, apartmanoknál a praktikum kérdése. Vendége akár kikapcsolódni vágyó turistaként, akár üzleti célú látogatóként foglal szállást, fontosnak érzem, hogy az ideálisan kialakított környezet hozzájáruljon kényelméhez és nem utolsósorban hazánk pozitív megítéléséhez. A szálláshely tulajdonosa számára pedig meghatározó szempont az ingatlan állapotának fenntarthatósága, így tervezésnél elsősorban a strapabíró, minőségi megoldásokat keresem.

A MUNKA MENETE – részletek

  • Igény szerint végigkísérem a tervezési, beszerzési és kivitelezési folyamatot az ötleteléstől a kulcsátadásig:
  • Tervezés: Az ötletek és az igények felmérése után megbeszéljük a koncepciót, a stílust, a szükséges berendezést, és kezdődhet a belsőépítészeti tervezés folyamata.
  • Térszervezés: Szükség esetén átszervezzük a tereket, hogy praktikusabbá, szerethetőbbé varázsoljuk azokat.
  • 3D Vizualizáció: A döntéshozatal megkönnyítéséhez vázlatos 3D látványrajzokon, vagy igény esetén akár fotórealisztikus látványterveken mutatom be a megtervezett belső tereket.
  • Projektmenedzsment: Biztosítom a projekt sikerét a munka szakaszainak irányításával és ellenőrzésével.

Ha szeretne konzultálni közelgő projektjével kapcsolatban, forduljon hozzám bizalommal!