Lakberendezési tanácsadás a  S/ALON Budapest Lakástrend Kiállításon

Lakberendezőre lenne szüksége, de nem tudja, hogyan válassza ki a megfelelő szakembert?

Álmai otthonának kialakítása során a jó együttműködéshez elengedhetetlen a kölcsönös szimpátia, bizalom! A legszerencsésebb, ha ez már a megbízás előtt kialakul.

S/ALON Budapest Lakástrend Kiállításon a a Lakáskultúra terében lehetősége lesz arra, hogy személyesen megismerkedjen Lakberendezők Országos Szövetségének lakberendezőivel. Foglalja le az utolsó szabad helyek egyikét az INGYENES LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁSra! 

A lakberendező és tevékenységének megismerésén felül választ kaphat egyes tervezéssel, felújítással kapcsolatos kérdéseire is. Az idő rövidsége miatt érdemes konkrét alaprajzokkal, kérdésekkel érkeznie a szakértőkhöz!

Várunk mindenkit szeretettel a szeptember 22 és 24. között a Budapest Arénában megrendezésre kerülő S/ALON Budapest Lakástrend Kiállításon!! Én személyesen szeptember 22-én 14:00 és 18:00 között várom az érdeklődőket!

Miben tudunk segíteni egy ilyen tanácsadás alkalmával?

1. Egy tervezés előtt álló otthon kialakításánál a térrendezéssel kapcsolatban tudunk szakmai tanácsot nyújtani.

2. Segítünk a munkálatokat logikai sorrendbe állítani a költséghatékonyabb felújítás érdekében.

3. Ha már szinte minden kész, csupán egy sarok berendezése kérdéses, vagy egyéb apró ötletre, praktikus megoldásra lenne szükség, pár fénykép segítségével és pontos méretek ismeretében ötleteket adunk.

4. Otthonunk rezsiköltségének csökkentésére adott építészeti, gépészeti megoldások hatékonyságának növelésére belsőépítészeti megoldásokat is tudunk javasolni.

5. A lakberendező nem csak új bútorokkal tervez. A szeretett, de már megkopott bútorokat sem kell feltétlenül kidobni! Azok új életre keltésére is szívesen adunk tanácsokat!

Ha lakberendezőre van szüksége, de a kiállításra nem tud eljönni, kérem, keressen bizalommal!