Lakberendezési ajándékutalvány

Ha családtagja, ismerőse építkezésen, felújításon vagy az otthona csinosításán gondolkodik, lepje meg egy igazán különleges ajándékutalvánnyal!

Személyre szabott lakberendezési tanácsokkal és inspiráló ökotudatos ötletekkel állok a MEGAJÁNDÉKOZOTT rendelkezésére, segítek optimalizálni a térben rejlő lehetőségeket, megtalálni a tökéletes színeket, kiválasztani a megfelelő bútorokat, és elhelyezni a dekorációkat oly módon, hogy az új otthon tényleg az ott élők egyéniségét tükrözze.

A SZOLGÁLTATÁS RÖVID MEGHATÁROZÁSA

A tervezői tanácsadás segíthet kisebb kérdések megválaszolásában. Igénytől függően javaslatot teszek ökotudatos megoldásokra, a terek funkciójának és berendezésének kialakítására, egyes berendezési tárgyak elhelyezésére, illetve a burkolatok anyagára, lakástextilekre, felszínekre, berendezési- és dekorációs elemekre vonatkozóan. Segítek abban, hogy a MEGAJÁNDÉKOZOTT tulajdonában lévő, vagy újonnan beszerzett művészeti tárgyai igazán érvényesüljenek a térben. De akár az elkészült alaprajzi tervek véleményezésére is igénybe vehető a szolgáltatás. A szaktanácsadás történhet személyesen vagy online videóbeszélgetés formájában.

MIKOR AJÁNLOM?

Ha most veszi kezdetét az új ház tervezése, a tanácsadás segíthet abban, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni az építészeti tervek véglegesítése előtt.

Ha most veszi kezdetét a felújítás, a tanácsadás segíthet abban, milyen lehetőségek rejlenek a házban, hogyan lehet optimalizálni a tereket.

Ha a MEGAJÁNDÉKOZOTT szívesen fogadna lakberendezőt, de nem ismeri a lehetőségeket és fél egyedül belevágni!

Vagy akár akkor is, ha a MEGAJÁNDÉKOZOTT maga szeretné megtervezni és létrehozni, vagy felfrissíteni a belső tereket, de bizonyos kérdésekben valamelyest elbizonytalanodik és jól jönne egy kis szakmai támogatás.

MILYEN ALKALMAKRA AJÁNLOM?

 • esküvői ajándéknak
 • születésnapi, névnapi meglepetésnek
 • karácsonyi ajándéknak
 • céges ajándéknak egy olyan munkatárs számára, akinek munkáját el szeretnénk ismerni, és tudjuk, hogy örülne neki

A SZOLGÁLTATÁS TARTALMA ÉS ÁRA

 • A szaktanácsadás időpontját megelőzően a MEGAJÁNDÉKOZOTT megküldi számomra a kérdéseit, terveit, amelyet még a tanácsadás előtt átnézek, így a találkozó ideje alatt már érdemi kérdésekről beszélgethetünk.
 • A szolgáltatás során néhány szabadkézi rajz, skicc készül, mely a megrendelő számára megkönnyíti az ötletek elképzelését.
 • Igény esetén beszerzési forrásokra is teszek javaslatot.
 • A szaktanácsadáson elhangzottakról írásos összefoglalót készítek, amelyet pár napon belül elküldök a MEGAJÁNDÉKOZOTT részére.
 • A egy napos szolgáltatás boltlátogatással is összeköthető.

E szolgáltatás műszaki terveket nem foglal magában!


ÓRADÍJAS TANÁCSADÁS

Online tervezői szaktanácsadás: 35.000 Ft / 2 óra
Személyes helyszíni szaktanácsadás: 45.000 Ft / 2 óra (Ez a szolgáltatás Budapesten és agglomerációjában érhető el)

LAKBERENDEZŐ EGY NAPRA

Személyes helyszíni szaktanácsadás: 85.000 Ft / 6 óra (Ez a szolgáltatás Budapesten és agglomerációjában érhető el)


TIPP Amennyiben a szaktanácsadást követően a MEGAJÁNDÉKOZOTT úgy döntene, hogy az adott ingatlanra a tervezési szolgáltatást is igénybe veszi, a tanácsadás díja beszámolásra kerül a tervezés árába.

HOGYAN VEHETŐ IGÉNYBE A SZOLGÁLTATÁS?

 1. Amennyiben az AJÁNDÉKUTALVÁNY felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal elérhetőségeimen.
 2. Miután kiválasztotta a szolgáltatást, annak összegét átutalja a megadott bankszámlára.
 3. Miután az összeg megérkezik, elküldöm a névre szóló ajándékutalványt e-mailen, és igény esetén papír formában is postai úton, az Ön által megadott címre. (Az Ön számára ennek nincs külön költsége)
 4. A megajándékozottnak csak az a dolga, hogy felkeressen az ajándékutalványon szereplő elérhetőségeim valamelyikén időpontegyeztetés céljából. (Erre az utalványon szereplő felhasználási határidőn belül van lehetősége.)