LAKÁSKIADÁS

Airbnb, rövid- és hosszútávra szóló lakáskiadások

A SZOLGÁLTATÁS RÖVID MEGHATÁROZÁSA

A kiadásra szánt ingatlanok belsőépítészeti tervezése sokban különbözik a lakóterek tervezésétől. Más szempontokat is szükséges figyelembe venni, és meg kell felelni bizonyos normáknak, szabályzatoknak.

A lakáskiadás esetén a lakások berendezésének igen jelentős a szerepe. Az első benyomás itt még nagyobb jelentőséggel bír, mint a lakótér esetén. A tapasztalat azt mutatja, hogy azok az Airbnb és egyéb rövidtávon kiadó lakások, amelyeknek különleges, egyedi a hangulatuk, sokkal inkább bevonzzák a látogatókat. Segítségemmel olyan légkört varázsolunk ingatlanába, hogy aki meglátja, azonnal a szívébe zárja!

A külsőségen kívül alapvető a jellemzően kicsi alapterületű apartmanoknál a praktikum kérdése. Vendége akár kikapcsolódni vágyó turistaként, akár üzleti célú látogatóként foglal szállást, fontosnak érzem, hogy az ideálisan kialakított környezet hozzájáruljon kényelméhez és nem utolsósorban hazánk pozitív megítéléséhez. A hosszú távú lakáskiadás esetén szintén elengedhetetlen a terek optimalizálása, hosszú távon is kényelmes, jól működő kialakítása. A beruházó számára pedig meghatározó szempont az ingatlan állapotának fenntarthatósága, így tervezésnél elsősorban a strapabíró, minőségi megoldásokat keresem.

KINEK AJÁNLOM?

  • Azoknak, akik ingatlankiadásban gondolkodnak,
  • ingatlanbefektetőknek, akik az átlagnál magasabb bérleti díjból származó bevételt kívánnak realizálni,
  • vagy azoknak, akik lakást örököltek és úgy érzik, többet lehetne kihozni belőle.
A MUNKA MENETE – részletek

  • Igény szerint végigkísérem a tervezési, beszerzési és kivitelezési folyamatot az ötleteléstől a kulcsátadásig:
  • Tervezés: Az ötletek és az igények felmérése után megbeszéljük a koncepciót, a stílust, a szükséges berendezést, és kezdődhet a belsőépítészeti tervezés folyamata.
  • Térszervezés: Szükség esetén átszervezzük a tereket, hogy praktikusabbá, szerethetőbbé varázsoljuk azokat.
  • 3D Vizualizáció: A döntéshozatal megkönnyítéséhez vázlatos 3D látványrajzokon, vagy igény esetén akár fotórealisztikus látványterveken mutatom be a megtervezett belső tereket.
  • Projektmenedzsment: Biztosítom a projekt sikerét a munka szakaszainak irányításával és ellenőrzésével.

Airbnb apartmanokra vonatkozó követelmények

Egy Airbnb lakás esetén nem csak a küllem lényeges, szükséges ugyanis megfelelni bizonyos alapvető követelményeknek. Ebben a blogbejegyzésben összefoglaltam néhány fontos dolgot, melyet feltétlenül figyelembe kell venni a kiadásra szánt apartmanok kialakításánál.

Ha szeretne konzultálni közelgő projektjével kapcsolatban, forduljon hozzám bizalommal!